Terug naar de website

Retour & Leveren

RETOURNEREN

Producten kunnen binnen een termijn van 14 dagen na levering worden geretourneerd. Dit geldt uiteraard alleen wanneer de verpakking ongeopend en in ongeschonden staat retour wordt gezonden

In geval van retour worden het aankoopbedrag en de verzendkosten (heen) vergoed en uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping terugbetaald, de retourzending is voor uw rekening. Mocht een product u niet in goede staat bereiken dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Producten die u niet in goede staat bereiken dienen, na contact met de klantenservice van Pro-Vital, eveneens te worden geretourneerd. Artikelen waarvan de verpakking duidelijk is aangebroken kunnen derhalve niet worden geretourneerd zonder dat hier nadrukkelijk contact over is geweest met onze klantenservice.

LEVERTIJDEN

Doorgaans worden uw bestellingen binnen 48 uur geleverd. Indien u voor 14.00 uur besteld zal het pakket de volgende dag geleverd worden.

Aangezien PostNL niet op zondag en maandag bezorgt, is de levertijd voor bestellingen gedaan in het weekend wat langer. Uiteraard doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren.

AFHALEN BIJ POSTNL

U kunt kiezen voor uw thuisadres of u kunt uw pakket direct laten bezorgen bij een van de meer dan 2.000 PostNL Postkantoren in Nederland. Bijvoorbeeld bij de supermarkt of de tabakszaak op de hoek, op een dag en een tijd dat het u uitkomt. Uw bestelling ophalen is op die manier makkelijk te combineren met uw dagelijkse boodschappen en u profiteert van de ruime openingstijden. Het zal niet meer voorkomen dat u bij thuiskomst een niet-thuis-bericht aantreft. U heeft vanaf de dag van bezorging 3 weken de tijd om het pakket zelf op te halen.

LOCATIEKIEZER VOOR DICHTSTBIJZIJNDE POSTNL POSTKANTOOR

Met de Locatiekiezer kiest u zelf het meest geschikte afleverpunt. Het enige dat u hoeft te doen is uw postcode in te voeren. De locatiekiezer geeft vervolgens aan welk PostNL Postkantoor past bij u afhaalwens.

Klik hier voor de locatiekiezer.Voor vragen of problemen kunt u mailen naar info@pro-vital.nl